I WISH YOU A MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR!

Shawn a Marlon Wayans

12. července 2007 v 13:43 | Bejuska |  *Někdo to rád blond*
Shawn Wayans

Herec

Datum narození: 19.01.1971
Místo narození: New York, USA
Znamení: Kozoroh
Životopis:
Debutoval v roce 1989 ve filmu svého bratra Keenena Ivoryho "I´m Gonna Get You Sucka", následoval úspěšný seriál "In Living Color". S bratrem Marlonem napsali, produkovali a hráli ve filmu "Don´t Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood". Spolu s Carrie-Anne Moss a Joe Pantolianim si zahrál v thrilleru "New Blood".
Filmografie:
2004- Někdo to rád blond(White Chicks).....Kevin
2001- Scary Movie 2.....Ray Wilkins
2000- Scary Movie-Děsnej biják.....Ray Wilkins
1999- New Blood.....Valentine
1996- Waynehead.....Toof
1988- I'm Gonna Git You Sucka.....Pedestrian

Marlon Wayans

Herec

Datum narození: 23.07.1972 Místo narození: New York, USA Znamení: Lev
Životopis:
Po ukončení slavné High School of Performing Arts v New Yorku studoval film na Howard University. Záhy dostal roli v komediálním seriálu "In Living Color", jenž získal cenu Emmy. V roku 1990 se spolu s bratrem Shawnem podílel na tvorbě sitcomu "The Wayans Bros.", v kterém i účinkoval.

Zazářil i v několika celovečerních filmech - "Mo Money", "Above the Rim", anebo "Don´t Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice In The Hood", který i sám napsal a produkoval.

Momentálně je v kinech film "Dračí doupě", v kterém Marlon ztvárnil roli Snailse. Kromě své herecké účasti se podílel také na scénáři v případě prvního dílu Scary movie.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama