I WISH YOU A MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR!

*Mary Alice Young-Brenda Strong*

16. července 2007 v 16:51 | Bejuska |  *Zoufalé manželky*
Mary Alice Young-Brenda Strong
V seriálu hraje:
Celá první série se točí kolem smrti Mary Alice, která se první díl zastřelí a její kamarádky chtějí vědět co jí k tomuto kroku vedlo.

Brenda Strong

Herečka

Datum narození:
25.03.1960
Místo narození:
Brightwood, Oregon, USA
Znamení:
Beran
Filmografie:
2006
Last Guy on Earth
2005
Kid & I, The
2004
Help
2004
Uvidíme na žíněnce
2004
Hvězdná pěchota 2
2004
Zoufalé manželky
2003
Missing Brendan
2002
Červený drak
2000
Terror Tract
1999
Undercurrent
1999
Deep End of the Ocean, The
1998
Black Dog
1997
Hvězdná pěchota
1996
Čarodějky
1994
Island City
1993
My Life
1993
V moci posedlosti
1992
Scorch
1992
Stepfather III
1990
People Like Us
1989
Skin Deep
1987
Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues
1987
Vesmírná tělesa / Války hvězda naruby
1986
Weekend Warriors
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama