I WISH YOU A MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR!

*Lynette Scavo-Felicity Huffman*

19. července 2007 v 12:39 | Bejuska |  *Zoufalé manželky*
Lynette Scavo-Felicity Huffman
Lynette Scavo byla velmi úspěšnou manažerkou, ale po tom co se před 6 lety vdala, tak z práce odešla a plně se věnuje své roli matky. Její manžel Tom, nebývá moc často doma, takže starost o jejich 4 hyperaktivní děti, je zcela na ní. Takže není divu, že někdy na konci dne je na pokraji zhroucení.
Profese
Herečka
Datum narození:
09.12.1962
Místo narození:
Bedford, New York, USA
Znamení:
Střelec
Filmografie:
2007
Georgia Rule
2006
CMT Greatest Moments: Dolly Parton
2005
Transamerica
2004
Christmas with the Kranks
2004
Reversible Errors
2004
Život s Helenou
2004
Zoufalé manželky
2003
Out of Order
2003
House Hunting
2002
Path to War
2001
Heart Department
2001
Snap Decision
1999
Slight Case of Murder
1999
Magnolia
1997
Underworld
1997
Spanish Prisoner
1996
Harrison: Cry of the City
1995
Nebezpečná síť
1993
Heart of Justice
1992
Quicksand: No Escape
1992
Water Engine, The
1991
Golden Years
1990
Reversal of Fortune
1988
Things Change
1988
Lip Service
1978
Home Run for Love
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama