I WISH YOU A MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR!

*Edie Britt-Nicollette Sheridan*

23. července 2007 v 10:22 | Bejuska |  *Zoufalé manželky*
Edie Britt-Nicollette Sheridan
V seriálu hraje:
Edie Britt, je velmi ctižádostivá žena a vše co chce, tak také dostane. Velmi si zakládá na svém vzhledu. Byla již 2x vdaná.
Nicollette Sheridan:
Profese
Herečka
Datum narození:
21.11.1963
Místo narození:
Anglie
Znamení:
Štír
Manžel:Michael Bolton
Filmy:

I Woke Up Early the Day I Died
Tlusťoch z Beverly HIlls
Spy Hard
Indictment: The McMartin Trial
Virus
Noises Off...
Dead Man's Folly
The Sure Thing


TV:

Paper Dolls
Knots Landing
Zoufalé manželky
Filmografie:
2007
Code Name: The Cleaner
2004
Karate Dog
2003
Lost Treasure
2003
Deadly Betrayal
2002
.com for Murder
2002
Tarzan & Jane
2002
Haven't We Met Before?
2000
Spiral Staircase
1998
Seznam mrtvých
1998
I Woke Up Early the Day I Died
1997
Tlusťoch z Beverly Hills
1997
Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac
1997
Murder in My Mind
1996
People Next Door, The
1996
Agent WC 40
1995
Indictment: The McMartin Trial
1995
Silver Strand
1994
Shadows of Desire
1992
Somebody's Daughter
1992
Noises Off...
1990
Deceptions
1990
Lucky/Chances
1986
Dead Man's Folly
1986
Dark Mansions
1985
Sure Thing, The
1984
Paper Dolls
1979
Knots Landing
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama