I WISH YOU A MERRY CHRISTMAS AND HAPPY NEW YEAR!

Červenec 2007

Dovolená

27. července 2007 v 19:13 | Bejuska |  Ostatní
Jak už ste si všichni z nadpisu všimli odjíždím na dovolenou!
Nebudu tady 14 dní,vracím se 11.!
Zatímco tady nebudu,můžete soutěžit ve 3. bleskovce a kdo by chtěl tak může i 2.!Já vím,že jsem jí ukončila ale soutěžili jenom dva lidi.Doufám,že až se sem vrátím budu tady mít spoustu komentářů a nejen u bleskovek ;) .
A těm,co také někam jedou,přeju krásnou dovolenou!!

3.bleskajda

26. července 2007 v 19:34 | Bejuska
Upoutávka na 3.bleskovku

*3.bleskovka*

26. července 2007 v 18:50 | Bejuska |  Bleskovky
Na této stránce složte puzzle a do komentáře mi napište co to je za osobnost a kde jí můžete vidět!A taky mi napište svojí přezdívku!
Pravidla:
1)Pište dokud neřeknu konec!
2)Můžete se účastnit jen jednou!
Dodatek:
Jestli chcete abych vám řekla,že máte u mě diplom,napište mi to i se svou adresou blogu!

*Diplomy za 2.bleskovku*

26. července 2007 v 18:42 | Bejuska |  Diplomy
Protože vidim,že už další nemáte zájem o diplom,končím 2.bleskovku!!
Diplomy pro 2.bleskovku:

2.bleskovka-pokračování

26. července 2007 v 12:17 | Bejuska |  Připomínky
2.bleskovka tu pořád je a já čekám na další komenty!Tak honem,pište!!

*2.bleskovka*

26. července 2007 v 10:21 | Bejuska |  Bleskovky
Další,v pořadí už druhá bleskovka!!
Otázky:
A-neoblíbené věci
1)neoblíbený pití
2)neoblíbená barva
3)neoblíbený film
4)neoblíbený zpěvák,nebo skupina nebo zpěvačka
B-oblíbené věci
1)oblíbené pití
2)oblíbená barva
3)oblíbený film
4)oblíbený zpěvák,nebo zpěvačka a nebo skupina
Pravidla:
1)Pište dokud neřeknu konec!Takže se snažte co nejrychlejš aby vám diplom neuniknul!
2)Účastnit se pod svou přezdívkou můžete jenom jednou!
3)Je marný používat jinou přezdívku,podle vaší IP adresy to zjistim!Pokud zjistim že jste psali 2 komentáře,nebudu vám u další bleskovky počítat komentář!
4)Do kolonky web napište svůj blog!
Dodatek:
Pokud chcete abych vám na váš blog napsala,že máte u mě diplom,napište mi to do komentáře!

*SONB

25. července 2007 v 22:27 | Bejuska |  Moje diplomy a ocenění
Jsem v soutěži o nej blog!Tak se tam taky přihlašte ať je víc lidí a je to napínavý!!

*Would You Love A Monsterman*

25. července 2007 v 18:14 | Bejuska |  *Lordi*
Text k písničce:
Would you love a monsterman
Could you understand beauty of the beast
Fire at will - yeah I would kill
Yeah I would freeze all hell over just to get a chill
Yeah I would slay - Yeah I would maim
Yeah I would in thin air and reappear again
Be right in the squares, yeah I would be sincere
Yeah I would lie, Yeah I would lie
Yeah I would be there waking up the dead to get a thrill
I say yeah - I say yeah
Would you love a monsterman
Could you understand beauty of beast
I would do it all for you, would you do it all
Do it all for me
Take your time - you'll be fine
Yeah there is nothing wrong with this
you ain't committing crime
You don't know why we passed you by
You search for something never found
Along these lines
Someday you may turn aruond and terrify
You can't deny - You crucify
Would you get down in the gutter
Swallowing your pride
I say yeah - I say yeah
[Chorus]
All that you get is much less
you deserve
Leaving for now
Someday I may return
Jestli si jí chcete stáhnout,klikněte sem.

Diplomy za 1.bleskovku

25. července 2007 v 17:59 | Bejuska |  Diplomy

*1.bleskovka*

25. července 2007 v 17:37 | Bejuska |  Bleskovky
Takže máme tady první bleskovku!
Otázky
A-Odpověz:
1)Si holka nebo kluk?
2)Kolik ti je?
3)Jak se jmenuješ?
4)Co seš za znamení?
5)Jaké je tvoje oblíbený jídlo?
6)Jaká je tvoje oblíbená skupina?
B-Vyber:
1)Léto/Zima
2)Jaro/Podzim
3)Červenec/Srpen
4)Jahoda/Malina
5)Červená/Zelená
6)Metal/Punk
Pravidla:
1)Vyhrávají pouze první 3 komentáře!Když vidíte,že 3 lidi už byli před vámi,vy už komentář nepište!
2)Účastnit se pod svou přezdívku můžete jenom jednou!
3)Je marný používat jinou přezdívku,podle vaší IP adresy si to zjistim!Pokud zjistim,že jste psali 2 komentáře,nebudu vám u další bleskovky počítat komentář!
Dodatek:
Pokud chcete abych vám na váš blog napsala,že máte u mě diplom,napište mi to do komentáře!

*Who's Your Daddy *

25. července 2007 v 11:48 | Bejuska |  *Lordi*
Text k písničce:
OH! Yeahyeahyeahyeah

All the vixens stand in line
Waiting for my fright night
Be the new flesh for the sacrifice

Screaming out the mating call
I´ve become the lord of love

I break your will,
I´ll break your will for good
I treat you like a brute

Who´s your daddy,
say , who´s you daddy?
Who puts you in your place?
Who´s your daddy,
bitch, who´s your daddy?
Surrender and obey, who´s your daddy?

OH! Yeahyeahyeahyeah

She´s a battle-ax in pinstripes
Get ready for your prime time
Max out the triple-X drive

Screaming out the mating call
I´ve become the lord of love

I break your will,
I´ll break your will for good
Treat you like a brute

Get down, get down
Lay down, lay down
Stay down, stay down
for daddy
UH! UH!

Who´s your daddy,
say , who´s you daddy?
Who´s your daddy,
girl , who´s you daddy?
Who´s your daddy,
bitch , who´s you daddy?
Who keeps you in line?
Pokud si chcete tuhle písničku stáhnout,klikněte sem.

2.Diplom

24. července 2007 v 15:46 | Bejuska |  Moje diplomy a ocenění
Dostala sem diplom za 2.bleskovku na tomto blogu.
Děkuju!!

(diplom není možné zveřejnit,už ho nemám)

*Hard Rock Hallelujah*

24. července 2007 v 13:38 | Bejuska |  *Lordi*
Text k písničce:
Hard Rock Hallelujah!
Hard Rock Hallelujah!

The saints are crippled
On this sinners' night
Lost are the lambs with no guiding light

The walls come down like thunder
The rocks about to roll
It's the Arockalypse
Now bare your soul

All we need is lightning
With power and might
Striking down the prophets of false
As the moon is rising
Give us the sign
Now let us rise up in awe

Rock 'n roll angels bring thyn hard rock hallelujah
Demons and angels all in one have arrived
Rock 'n roll angels bring thyn hard rock hallelujah
In God's creation supernatural high

The true believers
Thou shall be saved
Brothers and sisters keep strong in the faith
On the day of Rockoning
It's who dares, wins
You will see the jokers soon'll be the new kings

All we need is lightning
With power and might
Striking down the prophets of false
As the moon is rising
Give us the sign
Now let us rise up in awe

Rock 'n roll angels bring thyn hard rock hallelujah
Demons and angels all in one have arrived
Rock 'n roll angels bring thyn hard rock hallelujah
In God's creation supernatural high

Wings on my back
I got horns on my head
My fangs are sharp
And my eyes are red
Not quite an angel
Or the one that fell
Now choose to join us or go straight to Hell

Hard Rock Hallelujah!
Hard Rock Hallelujah!
Hard Rock Hallelujah!
Hard Rock Hallelujah!

Rock 'n roll angels bring thyn hard rock hallelujah
Demons and angels all in one have arrived
Rock 'n roll angels bring thyn hard rock hallelujah
In God's creation supernatural high

Hard Rock Hallelujah!
A ti,co tuhle písničku ještě nemaj,není nic jednoduššího než jí stáhnout.

Lordi

23. července 2007 v 17:31 | Bejuska |  *Lordi*
LORDI
Je to finská,hard rocková skupina.
Tato skupina vydala 4 CDčka.A zajímavost??Na veřejnosti se vyskytuje pouze v maskách!!
-Awa-hraje na klávesy
-Ox-hraje na elektrickou kytaru
-Mr.Lordi-vede tuto skupinu
-Kita-hraje na bubny
-Amen-hraje na elektrickou kytaru
Mno,nejsou úžasný??Pište do komentářů,kdo se vám líbí nejvíc!!

*Edie Britt-Nicollette Sheridan*

23. července 2007 v 10:22 | Bejuska |  *Zoufalé manželky*
Edie Britt-Nicollette Sheridan
V seriálu hraje:
Edie Britt, je velmi ctižádostivá žena a vše co chce, tak také dostane. Velmi si zakládá na svém vzhledu. Byla již 2x vdaná.
Nicollette Sheridan:
Profese
Herečka
Datum narození:
21.11.1963
Místo narození:
Anglie
Znamení:
Štír
Manžel:Michael Bolton
Filmy:

I Woke Up Early the Day I Died
Tlusťoch z Beverly HIlls
Spy Hard
Indictment: The McMartin Trial
Virus
Noises Off...
Dead Man's Folly
The Sure Thing


TV:

Paper Dolls
Knots Landing
Zoufalé manželky
Filmografie:
2007
Code Name: The Cleaner
2004
Karate Dog
2003
Lost Treasure
2003
Deadly Betrayal
2002
.com for Murder
2002
Tarzan & Jane
2002
Haven't We Met Before?
2000
Spiral Staircase
1998
Seznam mrtvých
1998
I Woke Up Early the Day I Died
1997
Tlusťoch z Beverly Hills
1997
Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac
1997
Murder in My Mind
1996
People Next Door, The
1996
Agent WC 40
1995
Indictment: The McMartin Trial
1995
Silver Strand
1994
Shadows of Desire
1992
Somebody's Daughter
1992
Noises Off...
1990
Deceptions
1990
Lucky/Chances
1986
Dead Man's Folly
1986
Dark Mansions
1985
Sure Thing, The
1984
Paper Dolls
1979
Knots Landing

*Lynette Scavo-Felicity Huffman*

19. července 2007 v 12:39 | Bejuska |  *Zoufalé manželky*
Lynette Scavo-Felicity Huffman
Lynette Scavo byla velmi úspěšnou manažerkou, ale po tom co se před 6 lety vdala, tak z práce odešla a plně se věnuje své roli matky. Její manžel Tom, nebývá moc často doma, takže starost o jejich 4 hyperaktivní děti, je zcela na ní. Takže není divu, že někdy na konci dne je na pokraji zhroucení.
Profese
Herečka
Datum narození:
09.12.1962
Místo narození:
Bedford, New York, USA
Znamení:
Střelec
Filmografie:
2007
Georgia Rule
2006
CMT Greatest Moments: Dolly Parton
2005
Transamerica
2004
Christmas with the Kranks
2004
Reversible Errors
2004
Život s Helenou
2004
Zoufalé manželky
2003
Out of Order
2003
House Hunting
2002
Path to War
2001
Heart Department
2001
Snap Decision
1999
Slight Case of Murder
1999
Magnolia
1997
Underworld
1997
Spanish Prisoner
1996
Harrison: Cry of the City
1995
Nebezpečná síť
1993
Heart of Justice
1992
Quicksand: No Escape
1992
Water Engine, The
1991
Golden Years
1990
Reversal of Fortune
1988
Things Change
1988
Lip Service
1978
Home Run for Love

*Mary Alice Young-Brenda Strong*

16. července 2007 v 16:51 | Bejuska |  *Zoufalé manželky*
Mary Alice Young-Brenda Strong
V seriálu hraje:
Celá první série se točí kolem smrti Mary Alice, která se první díl zastřelí a její kamarádky chtějí vědět co jí k tomuto kroku vedlo.

Brenda Strong

Herečka

Datum narození:
25.03.1960
Místo narození:
Brightwood, Oregon, USA
Znamení:
Beran
Filmografie:
2006
Last Guy on Earth
2005
Kid & I, The
2004
Help
2004
Uvidíme na žíněnce
2004
Hvězdná pěchota 2
2004
Zoufalé manželky
2003
Missing Brendan
2002
Červený drak
2000
Terror Tract
1999
Undercurrent
1999
Deep End of the Ocean, The
1998
Black Dog
1997
Hvězdná pěchota
1996
Čarodějky
1994
Island City
1993
My Life
1993
V moci posedlosti
1992
Scorch
1992
Stepfather III
1990
People Like Us
1989
Skin Deep
1987
Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues
1987
Vesmírná tělesa / Války hvězda naruby
1986
Weekend Warriors

*Gabriell Solis-Eva Longoria*

13. července 2007 v 15:49 | Bejuska |  *Zoufalé manželky*
Gabriell Solis-Eva Longoria
V seriálu hraje:
Gabriel Solis, bývalá modelka, má vlastně všechno, o čem vždy snila: bohatého manžela, velký dům a bezstarostný život. Ale už i Gabriell poznala, že jenom peníze člověka šťastným neudělají. Nechává se utěšovat od zahradníka, naivního mladého hocha jménem John, který se do ní zamiloval...

Eva Longoria

Modelka, Herečka

Datum narození:
15.03.1975
Místo narození:
Corpus Christi, Texas, USA
Znamení:
Ryby
Eva Longoria americká filmová a hlavně seriálová herečka. V posledních letech uznávaná modelka, která se objevuje jak v reklamních kampaních různých společností, tak v mnoha mužských magazínech.
Její rodiče jsou američané mexického původu. Katolíci. Je nejmladší ze čtyřech dětí, samých dívek. Jako jediná z nich má tmavou barvu kůže, tmavé oči i vlasy. Všechny její sestry jsou blondýnky s modrýma očima a světlou pletí. Eva dlouho podezřívala rodiče, že ji pouze adoptovali, právě kvůli tomuto rozdílu. Vždy byla také považována za nejošklivější z nich.

Její první televizní role přišla, když hostovala v několika dílech známého seriálu Beverly Hills 90210. To byly ovšem jenom první krůčky, které vedly ke dveřím zvaným Mladí a neklidní, kde se Eva usídlila na dva roky. V roce 2003 přeběhla k detektivnímu seriálu Dragnet. Toto angažmá nemělo dlouhého trvání a Longoria hledala něco, co by jí opravdu vyneslo na vrchol. Její dráhou se v jejím případě stala role všehoschopné ženy v domácnosti. Eva Longoria hraje také v seriálu Zoufalé manželky.
Filmografie:
2007- Deep in the Heart of Texas
2006- Strážce
2005- Hustler's Instinit
2004- Dead Will Tell
2004- Carlita's Secret
2004- Zoufalé manželky
2003- Snitch'd

*Bree Van de Camp-Marcia Cross*

13. července 2007 v 15:23 | Bejuska |  *Zoufalé manželky*
Bree Van de Camp- Marcia Cross
V seriálu hraje:
Bree Van De Kamp je silná, perfekcionalistická žena. V jejím okolí musí být vše na svém místě. Na city nemá takováto perfektní hospodyňka čas. A bohužel nedaří se ani jejímu muži dosáhnout toho, aby polevila ze svých zásad.

Marcia Cross

herečka

Datum narození:
25.03.1962
Místo narození:
Marlborough, Massachusetts, USA
Znamení:
Beran
RokFilm
2004
I Love the '90s
2003Wind Effect,The
2002Eastwick
20012001 Living in Fear
2000Dancing in September
1998Target Earth
1996Always Say Goodbye
1996All She Ever Wanted
1996Female Perversions
1995Ripple
1995Mother's day
1994M.A.N.T.I.S
1990Bad Influence
1990Storm and Sorrow
1988Almost Grown
1986Pros & Cons
1986Last Days of Frank …..
1986George Washington II.
1985Brass
Můžete si všimnout,jakou má Marica bohatou kariéru,a to jsem ještě nevypsala všechny její filmy.Bylo by to na dlouho.

Epizody dopředu

13. července 2007 v 10:29 | Bejuska |  *Zoufalé manželky*
Asi by bylo zbytečný,něco kopírovat,zvlášť všechny díly.
1.epizoda- tady
2.epizoda- tady
3.epizoda- tady
Jestli se chcete dozvědět něco o zoufalých manželkách,koukněte se na http://www.zoufalemanzelky.com/ ,protože to co tady mám já,není ani třetina toho,co najdete na uvedených stránkách.